Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Sunday, July 03, 2011

Watch Out Your Words !

Assalamualaikum wbt.

Sebenarnya hati tengah sedih dengan kejadian yang baru kejap tadi berlaku. Tak sangka free free je dapat beng-on sebijik depan-depan macam tu. Depan kawan dia sendiri pula tu. Langsung tak jaga hati perasaan orang lain. Kenapa dia selalu bersikap macam tu?? Sedih...



watch out your words before you want to say something to other people...

Betul tu. Memang patut untuk menjaga kata-kata kita sebelum nak cakap apa-apa kat orang lain. Don't be too selfish my dear ! Ada tak terfikir yang kata-kata awak tu bakal membuat orang lain berkecil hati, sedih dan seterusnya menjauhkan diri?

Ok saya terasa. Sekian terima kasih. Bye !

p/s : nasib aku dah delete post tu. kang tak pasal-pasal tercetus pergaduhan. see... once again gara-gara FACEBOOK !

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

4 rama-rama hinggap:

DiriKu said...

pergi ke twitter lah senang... XD

Cik Eniey said...

@DiriKu
twitter tu pun memang tempat utk mencarut carut gak ek?? :P

RaraTan said...

aawww, sabar je lah ye? RT pun slalu kne mcm tu. sedehh tau :(

Cik Eniey said...

@RaraTan
mmg tgh sabar la.. kalau tak sabar dh lama dh agaknye... sedih tau kalau selalu kena cm ni.. :(

copyright@ctharyani.blogspot.com