Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Thursday, May 12, 2011

Happy 1st Anniversary Ceritera Cik Eniey !

Assalamualaikum wbt.

Dah lama tak berblogging. Sangat-sangat sibuk. Seriously seminggu ni memang kurang tidur. Kadang-kadang sampai tak tidur gara-gara nak siapkan assignment. Makan pun tak tentu. But now, alhamdulillah... Semua assignment have been submitted successfully. Ok stop about it.

Hari ni genap setahun aku berblogging. Tak sangka pejam celik, pejam celik dah setahun berlalu. Mengungkap balik sejarah blog ni dimulakan, bila aku kecewa dan terluka dengan seseorang ni. Kat sini la aku banyak mengadu dan meluahkan segala isi hati. Al-maklum la before tu, segala-galanya dikongsi bersama dia but after what he had done to me, blog ni je la pendengar aku yang paling setia disisi sampai bila-bila kan kan kan??

Ok tak nak ungkap balik kisah silam, tak mahu sedih-sedih. So hope lepas ni I will keep on blogging no matter what happen. Kadang-kadang, tak semua perkara perlu diluahkan melalui kata-kata. That's why i'm started to blogging. Kata-kata yang terkunci di hati hanya mampu diluahkan melalui jari jemari.



p/s : hope semangat untuk berblog tak kan pudar, dan takkan laput ditelan zaman. mana tahu kan someday tiba-tiba aku dijemput Ilahi, hanya blog ni la, wasiat dan akan menjadi penawar hati bagi insan-insan yang tulus menyanyangiku. hehehe~~

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

4 rama-rama hinggap:

teema chan said...

congrate ye , kite punye tak tahu bile anniversary nya , pelupa betol -.-"

Cik Eniey said...

@teema chan
thanx dear.. setiap peristiwa penting mesti terpahat dlm hati sbb tu semua kenangan. lgpn bkn ari2 celebrate peristiwa yg sama kn.. ape pn thanx ye dear.. x sangka dh setahun ceritera cik eniey ni.. :)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

tercapai gak setahun
aku dah nak 3 tahun kadang2 malas gak blog
hehe

Cik Eniey said...

@teema chan
tq dear ! bkn pe, blog ni ada sejarahnye yg tersendiri.. so x kisah mengingati kn.. tp thanx utk diaorg gak la.. at least cik eniey knl gak dunia blog ni mcm mne.. :)

@Aimi dan Pakcik Hashim
3 thn 2 lg lama kn.. btw congrats 2 sbb mampu bertahan selama 3 thn ni.. biasa la 2 kdg2 mmg malas gak nk update blog ni. ikut mood la.. hehehe~ :D

copyright@ctharyani.blogspot.com