Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, December 17, 2010

Yeay!! My 1st Award..!! (^_^)

Assalamualaikum wbt.

Yeay!! This is my 1st award since my blog was born about 7 months ago! Sukanye2! Hepi sgt2...:pompom: Thank 2 Iszeylyanziey Istiqomah sbb sudi bg award ni kt kte. Really appreciate this award! LOVE U la! lalala~~:minimo_19:





Mcm biasa bila dh dapat award ni kne la jwb soalan cepu emas dari org yg bg award ni. hehehe...:pinkturtle:

Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Iszeylyanziey Istiqomah??
Cikgu Istiqomah!! Hope bakal menjadi CIKGU YG BERWAWASAN...:minimo_40:


Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog nie??
Rasanye dah tak ade dah kot! Blog ni dah cantik n nice sgt2..:hippie:


Apakah komen anda tentang blog nie??
Suka sgt blog ni! Blognye cantik, tersusun, kemas n comey..pika21


Dah jwb semua soalan so kne tag plk kt 10 org. Tp b4 tu kne la jadi follower blog Cik Eniey ni dulu tau! Jujur ye... hehehe...:puteh_12: So Cik Eniey nk tag kat org yg selalu stalking blog Cik Eniey ni n kpd blogger yg nice2..:dancepanda:


Cik Yukito Kunisaki
Miss Byah
Eyda Edayyeah
Cik Aisya
Adihays
Matika
Dilla
Hunny Bunny
Atika Aula
Zey

:minimo_05:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

4 rama-rama hinggap:

miss hunnybunny said...

thanks coz tag sya..

sayasayangkamuhamim (: said...

thanks yea awak sebab tag byah . nnty byah ambik . (:

zey said...

wee...baru prasan kena tag...
tengs sgt dear~

Si BuRuK RuPa said...

hunny : welcome dear.. :)

byah : jgn lupa ambik award ni eh.. hehehe..

zey : sama2 kasih! (^_^)

copyright@ctharyani.blogspot.com