Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Sunday, December 19, 2010

Follower Yang Ke-50

Assalamualaikum wbt.

WOW!! Sekarang blog ni dah ada 50 orang follower. Thanx kepada semua follower2 blog aku ni. Sayang kamooo semua!:inlove:hehehe... Jangan lupa like n comment entri aku ni tau!

Kepada Bella , thanx tau sebab jadi follower yang ke-50. Really appreciate it. U follow me then I will follow U back! So kepada blogger2 lain jom pakat pergi terjah blog dia pulak. hohoho~~:puteh_1:




ni follower ke-50 aku. thanx ye n tak lupa jugak thanx kepada follower2 yang lain sebab sudi jenguk2 kat blog yang tak seberapa ni.:shadesnail:


So lepas ni nak capai target follower yang ke-100 la pulak kan? Siapakah gerangannye?? Just wait n see je nanti ok!:girl_15:Nampaknya lepas ni aku kena jadi blogger yang lebih tegar lagi la.. Kena selalu update blog n wat blog walking. Betul tak? Biasa la kan aku ni budak baru nak belajar. Masih lagi baru dalam dunia blog ni. (ayat tak boleh blah)pika26

Kepada semua thanx once again for supporting me. LOVE U ALL!:pandaGeli_09:MUAXXX!!:minimo_30:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

6 rama-rama hinggap:

yuki_saki said...

-- saye suke blog cik eniey!!!!

Cik Eniey said...

thanx cik yuki! hehehe.. blog kamooo pn pe kurangnye.. :X

Farah Hanim said...

follow blog ni..nice song :)

NuSaNa NoSa 91 said...

eniey~ slmt berkenalan~~ wahhhh~ nk dekat 100 kwn2 eniey.. semoga dpt capai 100 org sblm tahun baru ye.. tehehehehehe~ ^_^

p/s: dh follow eniey blek.. thanx yep~ ^_^

Yan said...

tahniah.. teruskan berblogging.. tambah lg kenalan yer..

salam.. klu sudi jemput undi bby kite yer.. tq
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

Cik Eniey said...

farah : thanx dear.. mmg song mocca yg ni nice sgt2.. ;))

nusana : selamat berkenalan kembali ye.. hehehe.. thanx 4 supporting me! welcome dear.. :D

yan : thank u! insyaAllah i will ;)

copyright@ctharyani.blogspot.com