Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, December 31, 2010

Dapat Award Lagi!! (^_^)

Assalamualaikum wbt.

HOREYYY!! Cik Eniey dapat award lagi! hehehe... So this time award ni datangnye dari aunty yan.:laugh:






Before nak dapat award ni, homework yang aunty yan bagi kena la kasi settle kan? hohoho...:skemasnail:


1. Selalu buat entri mengenai apa?

Kalau nak cakap pasal entri, macam2 topik yang Cik Eniey selalu post. Tp kebanyakkan daripada entri2 Cik Eniey, boleh dikatakan semuanya pasal life Cik Eniey. Apa yang Cik Eniey alami dalam hidup ni semuanye "dibukukan" di dalam blog Cik Eniey yang tak seberapa ni.:girl_5: Sebab kat sini je la Cik Eniey meluahkan apa yang terpendam time tak ada yang sudi mendengar. hihihi... Then kalau Cik Eniey kena tag kat mana2 blogger, insyaAllah Cik Eniey akan join selagi boleh. Tapi ada juga la pasal ilmu yang bermanfaat yang patut di kongsi yang Cik Eniey tahu, Cik Eniey akan post kat blog ni juga. Caring is sharing. Sharing is loving right??:blueturtle:


2. Mengapa berblogging?

1st time Cik Eniey buat blog ni dalam bulan Mei tahun ni. Time tu Cik Eniey di kecewakan oleh seseorang yang Cik Eniey sayang sangat2.:cry:Time tu juga, keadaan Cik Eniey memang teruk sangat2. Tuhan je tahu segala rasa tu. So lepas terjadinya "peristiwa" tu, Cik Eniey banyak menghabiskan masa kat blog ni sebab hanya kat blog ni la Cik Eniey boleh meluahkan segala kekecewaan yang Cik Eniey pendam tu.:girl_1:Blog ni juga la yang menyaksikan segala rasa Cik Eniey untuk kehidupan ni. That's why la nama blog ni pun "Where My Fairytale Begins". Last but not least, Cik Eniey memang suka tambah kenalan n baca entri2 kat blog blogger2 yang lain.:fatpanda:


3. Sejak bila berblogging?

Bulan Mei 2010.


4. Suka blog walking tak?

Of course la suka sangat! Dengan berblog walking la kita boleh tambah banyak kenalan n tengok blog blogger2 yang lain. Dari situ pun dah dapat tambah banyak pengalaman kalau baca setiap entri para blogger yang lain betul tak?? Tak rugi pun berblog walking ni. Kadang2 Cik Eniey ambil masa berjam2 untuk blog walking.:fastsnail:


5. Apa pendapat anda mengenai pemberi award?

Maksudnye aunty yan ke?? hehehe... Actually Cik Eniey pun baru je kenal aunty yan ni. Tu pun sebab berblog walking.:penyu:So dari situ la kenal aunty yan ni siapa kan. Macam mak Cik Eniey kot! Dari blog tu seems thataunty yan seorang yang peramah. If tak, tak kan dia cakap Cik Eniey ni macam anak2 dia kan?? hehehe...:taresmall:


6. Tag pada 10 orang blogger

Nanti Cik Eniey bagitahu kat shoutbox ye dearest semua. Jangan lupa tuntut award ni once Cik Eniey dah inform kat shoutbox korang tau! Just ambil je tak payah minta pun. Tapi kalau dah ambil jangan lupa bagitau Cik Eniey ye so that Cik Eniey tahu.:dancepanda:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

12 rama-rama hinggap:

miss hunnybunny said...

cik eniey..thanks for the award..hehe..ok2..hunny dah ambik..

Cik Eniey said...

miss hunnybunny : welcome dear.. tq sudi ambik! :)

mia.lia said...

erm..tak phm sbnanye..hahaha

Cik Eniey said...

copy image award ni then wat 1 entri pasal award ni. lps 2 jawab soalan yang mcm Cik Eniey wt 2.. hehehe..

:nurul: said...

tq,,,i da amik,,hihi,,,
happy new year,,,

Cik Eniey said...

welcome dear.. hepi new year 2! ;))

ZeRa OsHiN said...

thanx cik eniey 4 da award...hee~
hepi new year...

Cik Eniey said...

zera : welcome dear.. hepi new year 2! ;;)

'CikMimiEy' said...

epy new year cik eniey..
btw, CM da amek award n ciapkan 'homework sekali..hehe

Cik Eniey said...

ambik je.. hepi new year 2 CM! :)

coffeepinkee said...

trimass :)

Cik Eniey said...

coffeepinkee : sama2.. :)

copyright@ctharyani.blogspot.com