Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, December 31, 2010

Bloglist Istimewa Untuk Blogger Baru

Assalamualaikum wbt.

Kali ni Cik Eniey nak join segmen dari ahsfantasy24.com. Thank you kepada Naa Niena sebab sudi tag Cik Eniey. Cik Eniey interested sangat nk join segmen ni sebab Cik Eniey pun blogger yang baru nak berjinak2 dalam geng2 blogger yang lain. lalala~~:mKipas:







Segmen ni pasal nak kumpulkan semua blogger2 yang baru n kepada yang dah senior pun boleh je kalau nak join. Di alu2kan. hehehe... So ni la syarat2nya kalau nak join.:sittingpanda:


1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang.

2. Buat satu entri yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entri di sini.

3. Tinggalkan link entri yang telah siap anda di ruangan komen.

4. Tidak wajib untuk menjadi follower ahsfantasy24.com, tapi ahsfantasy24.com berbesar hati jika ada yang sudi follow.

5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda.

6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong.


So sekarang Cik Eniey tag
NAZIHAH MAZNAN
AMIEZA AHMAD
HUNNY BUNNY
:lovesnail:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

4 rama-rama hinggap:

nazihah maznan said...

thankss yerkk

Cik Eniey said...

welcome dear.. :)

nazihah maznan said...

join

done
http://jieie0209.blogspot.com/2010/12/bloglist-istimewa-untuk-blogger-baru.html

Cik Eniey said...

nazihah : bagus2.. hehehe.. sama2 la kte join ye.. keep in touch dear! :D

copyright@ctharyani.blogspot.com