Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, December 31, 2010

Kontest Blog Paling Kawaii

Assalamualaikum wbt.

Wahhh!! Lagi sekali Cik Eniey kena tag untuk join contest. Tag ni dari meow-meow yang comel! Ni 2nd contest Cik Eniey tau! Contest ni dari Nor Syamira.:pinkturtle:







Kalau nak kata kawaii, blog Cik Eniey ni biasa2 je. Ye la kita kan blogger yang baru nak menapak. Rasa malu pun ada nak join sebab blog ni tak la sehebat blog blogger2 lain kan?:girl_5: hehehe... Tapi apa salahnya kalau join pun. Tak rugi pun kalau join betul tak??:penyu2:

So jom kita tengok syarat2 untuk contest ni.:sitturtle:


1. Korang wajib ada blog.

2. Follow blog Nor Syamira
supaya bila dia update apa2, korang akan tahu. Senang kan mcm tu?

3. Like fanpage blog Nor Syamira
di Facebook.

4. Buat 1 entry bertajuk "Kontest Blog Paling Kawaii" dan link kan terus pada blog Nor Syamira
atau link entry contest di sini. Ambil gambar di atas ni sekali.

5. Bila dah buat, sila comment di sini.

6. Kemudian tag 4 orang blogger lain.


So Cik Eniey nak tag kat 4 orang blogger ni sebab Cik Eniey rasa blog diaorang kawai la! hehehe...:dancingpanda:

NUR ATIKAH
DARJEELING SKETCH
FYNIE
DILA


Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

darjeelingSketch said...

ok thanks ea tag sy...jap g sy wat ok

Cik Eniey said...

darjeelingSketch : welcome dear.. ambik je.. (^_^)

copyright@ctharyani.blogspot.com