Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, October 08, 2010

Sambutan Raya KPMB

Salam Ukhuwah...

Hari ni ada sambutan hari raya kt Mara Professional College of Beranang. Hebat kot sambutannye. Boleh tahan la. Lepas mkn2 kt depan Dewan Sri Gema, ada "Open Hostel" plk dr bilik ke bilik. Kira mcm rumah terbuka la. Time tu jugak la ada pertandingan bilik cantik la, kemas la, kreatif la n so on la. Ye la dh Pengarah KPMB sendiri dh bg peruntukkan RM1000 kot utk hadiah kpd stp pemenang tu.





Adeh.. Dh lari topik plk. Tp serius mmg meriah giler sambutan raya kali ni. Bdk2 laki la especially nye. Diaorg mmg dh tak sabar nk masuk hostel bdk2 pempuan ni. Ada yg siap tunggu dpn gate hostel Saidatina Khadijah n Aisyah lg b4 masanye. Tp aku tak pergi pn ke Al-farabi. Malas!





Time sambutan td banyak giler kteorg posing. hehehe.. Tp tak syok la sbb tak dapat nk melaram dgn baju raya. hahaha.. Sbb baju raya tak siap la! Ape2 pn juz ala kadar je. Tp ok la.. Juz nice. Kira sambutan tu start dr pukul 1.00-5.00 ptg tu. Agak la boleh tahan jugak lamanye. Ape2 pn mmg ramai sambutan org yg dtg beraya kt bilik aku. hehehe.. So thanx 2 all yg sudi dtg tu ye..





Apa2 pn Selamat Hari Raya khusus wt semua bdk2 KPMB ye.. Chaiyok2 n Gud Luck 2 all of u 4 this coming final exam ok?? Raya da habis da so concentrate kt study plk ek! lalala~~








Selendang ni mmg tak matching pn dgn baju ni. Tp sebab member aku yg suruh pakai aku pasrah je la.. Serius mmg kelakar kot!


Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

dayyeah said...

np tbe2 rasa diri nie sgt comel ye.. hahaha
amin..

Si BuRuK RuPa said...

ngeee~~ sgt2 perasan! perlu kew?? hohoho~~ ;))

copyright@ctharyani.blogspot.com