Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, August 12, 2011

Perghhh... 222 Waiting For Approval

Assalamualaikum wbt.

Hari-hari buka FB mesti ada hamba Allah yang request friend. Kadang-kadang tak kenal pun orang tu. Ok silap. Memang tak kenal langsung ! Tadi pula, tengok kat friend request, baru perasan semuanya dah berjumlah 222. Wah... Lawanya number !

TADAAA !!!


Hai ramainya hamba Allah yang nak jadi friends dengan aku ni. (bajet macam artis pula) hahaha~ Hari tu baru je remove friends yang tak di kenali. Ada juga yang jadi friends tapi langsung tak kenal. Bukan setakat tak kenal, komen apa-apa status kat FB pun tak pernah. Tegur apatah lagi. Bukan nak sangat komen-komen tu. Tapi bila silent macam tu, so orang pun akan anggap yang kamu ni stalker. So better I remove you la babe ! Useless je kita friends tau. :)


buat profile picture yang kereta remuk kat depan tu, sorry sebab saya tak dapat nak approve awak even dah masuk kali ke-3 awak add saya. F**S L****y tak bagi saya approve awak atas sebab-sebab tertentu yang berkait dengan something... :)


Kalau dulu total friends kat FB sampai cecah 1000 lebih, sekarang dah berkurangan. Sorry buat kawan-kawan yang request friends tapi tak di approve tu. Bukan tak nak approve. Tapi malas sebab kadang-kadang profile picture entah apa-apa. Nama pun bukan main glamour lagi. Memang tak la nak approve kan. So better guna nama and profile picture sendiri lepas ni ek.

Orang yang aku tak approve and remove dalam FB tu selalunya orang-orang yang tak dikenali, STALKER and silent friends. SORRY BEB !

p/s : tetiba ternampak aku terpaused Autorun Eater aku kat tepi picture ke-2 tu. hikhikhik~


Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

asy faro said...

memang betul2 menjaga privacy nie..hehee

thanx datang usha blog saye n tnggalkan komen!!^^

Cik Eniey said...

@asy faro
of course la.. hidup mesti perlukan privacy.. hehehe~ alrite... :)

copyright@ctharyani.blogspot.com