Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Sunday, June 12, 2011

Facebook Versi Kelate...

Assalamualaikum wbt.

Lupakan pasal bola. Yang berlalu biarkan berlalu. Bak kata Ben Ashaari, kalah sekarang untuk menang pada masa hadapan. Betul tu sebab manusia belajar dari kesilapan. Maybe selama ni pemain-pemain and penyokong-penyokong Kelantan terlalu confident dengan game malam tadi. But last last... Suatu pengajaran buat mereka. hikhikhik~

Ok stop about bola Piala FA. Ni nak share something.


tadaaa !!


Dah lama aku simpan picture ni. Baru sekarang rasa nak post. 1st time aku tengok picture ni memang aku gelak guling-guling la beb. Kreatif betul orang-orang Kelate ni. hahaha~ So rakyat Kelante kalau tak faham bahasa baku or bahasa mat salleh tu, boleh la pakai FB versi Kelate ni... huahuahuahuahuahuahuah~

p/s : I know ramai yang dah tau pasal ni. but I just wanna share buat siapa-siapa yang belum tau. buat ubat hati yang berduka dengan bola semalam. hidup THE RED WARRIORS ! GOMO KELATE GOME ! do better next time ek... ^__^v

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

3 rama-rama hinggap:

Aki said...

hahaha macam2 ;)

SRenungan said...

style la..
klau ada versi penang lagi best..hehehe

Cik Eniey said...

@Aki
gelak ye gelak... hikhikhik~ MACAM-MACAM ! :P

@SRenungan
hehehe~ klu nk gak suh la Mark Zuckerberg buatkn yea?? hikhikhik~ :D

copyright@ctharyani.blogspot.com