Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, May 27, 2011

Shopping Sambil Tenangkan Hati...

Assalamualaikum wbt.

Fiiiuuuhhh....... Penat plus letih yang teramat sangat. Hari yang sangat-sangat enjoy even kecewa sebab tak dapat berkumpul dengan semua BFF. Still stress dengan assignment tapi malas nak fikir dah, just tawakal je sekarang ni.

Janji nak pergi pukul 9 pagi. Tapi sedar-sedar je, jam dah pukul 8.45 pagi. Tu la siapa suruh berjaga sampai pagi. So kelam kabut beb bersiap bagai nak rak. Capai apa je yang ada kat depan mata. Nasib baik Hanan sampai pukul 9 lebih.

Sampai KB, shopping sakan la sambil snap-snap picture. On the way balik, singgah Pantai Cinta Berahi a.k.a Pantai Cahaya Bulan (PCB). Syok giler beb ! Masa mula-mula pergi tu memang time panas. So pergi la minum-minum jap. Bila cuaca dah redup sikit, wah tenangnya rasa dengan angin sempoi-sempoi bahasa.





Esok plan nak pergi kolam dekat PCB tu. Tapi tak confirm lagi macam mana. Really need some rest right now. But I really really enjoy the moment we hang out together my friends... Thanks to Hanan, Salmie and Ayu for today.




p/s : ok time to sleep. really tired right now. hope Salmie suka my gift yang tak seberapa tu sempena graduation dia minggu lepas. sayang korang ketat-ketat tau ! <3<3<3

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

4 rama-rama hinggap:

Made Budi said...

Asyiknya shopping terus...., hahaha

Salmie Shokordey said...

owos. xdop gamba aku! dop aci! dop aci! x(

nyway..thx for that gift!

Cik Eniey said...

@Made Budi
sesekali je bershoppingnye.. bukan selalu.. hikhikhik~ :D

Cik Eniey said...

@Salmie Shokordey
mu br upload gambar sep kito la.. okeh2 meh aku masuk sekali gambar hok mu br upload tuh.. jgn la ngaju wes ! hahaha~ welcome.. ;))

copyright@ctharyani.blogspot.com