Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, March 11, 2011

HOME SWEET HOME!

Assalamualaikum wbt.

Hai kawan-kawan blogger semua! Cik Eniey dah selamat sampai rumah pukul 9 pagi tadi. Alhamdulillah... Syukur padaNYA. Even tadi accident time kat Merapoh dan stuck kat tengah jalan tu selama 3 jam, sekarang segala-galanya berjalan dengan baik. Tapi takziah untuk keluarga arwah yang meninggal tu. Tak silap driver yang bawa kereta wira kot. Katanya kereta tu di pandu laju. AL-Fatihah...

So mood sekarang happy sangat-sangat bila dapat balik rumah even cuti mid sem ni just 10 hari je. Berbaloi-baloi tak tidur 2-3 malam gara-gara nak kena hantar assignment awal sehari sebab nak balik Kelantan. Bila dah submit 2 assignment tu rasa lega sangat hati ni. Beban dah tak ada buat masa ni la. Naik je bas pukul 10 malam, terus zzzZZzz... Penat plus letih kot!

But now, HOME SWEET HOME! So kepada siapa-siapa yang bercuti macam Cik Eniey ni, selamat bercuti buat kalian semua dan manfaatkan cuti kalian dengan sebaik-baiknya. Don't naughty naughty ek! hehehe~~


:hippie:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

yuki_saki said...

jeles meles neh.. wa!!

Cik Eniey said...

@yuki_saki
jgn jeles meleh dear.. x rock la! tp kn mmg nk bg Cik Yuki jeles meles pn.. hahaha~~ :D

copyright@ctharyani.blogspot.com