Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Thursday, December 29, 2011

Terima Kasih Daun Keladi !

بسم الله الرحمن الرحيم

Semalam keluar dengan BFF. Makan dekat Nasi Ayam Metro yang pertama kalinya dijejakkan kaki since di buka. hehehe~ Makanan kat situ not bad la.



Terima kasih Puan Hanan sebab belanja kami makan makan di situ. Harganya agak berpatutan. Untung la orang berkejaya ni. Lagi untung orang yang di belanja. Dapat makan free free. Rezeki... Rezeki... hohoho~


sila abaikan muka member yang tengah laparkan kasih sayang belah kanan tu. (jangan marah Cik Salmie) lalala~

Rezeki jangan ditolak. Musuh usah di cari. Terima Kasih daun keladi. Kalau boleh nak lagi.

p/s : still teringat lagi nasi goreng daging merah from Peladang. sedap kot. yummy yummy ! :D

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

5 rama-rama hinggap:

Si Gadis Tabah said...

kat mane ni? KB ke? your blog is looking pinky ! hehe :D

Si Gadis Tabah said...

yanie, kat mane ni? KB ke?

Cik Eniey said...

@Si Gadis Tabah
kt k.krai la yunk. kt nasi ayam metro. kedai yg blh dikatakan baru bukak gak la. sy pn baru 1st time pergi sini. tu pn sbb hanan yg bawak. heee~ baru je edit blog ni. i'm really crazy bout pinky + white la ! :P

❤Sumie❤ said...

saya yang belanja =.='

belanja sep graduate. Tapi sorang yang tak sudi menghadirkan diri. Hurm. NVM.

Cik Eniey said...

@❤Sumie❤
aik, kamooo ke yg blanja sumie?
sape yg tak mengahdirkan diri tu?

copyright@ctharyani.blogspot.com