Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, December 02, 2011

Dulu Dan Sekarang, Masih Dalam Perubahan Untuk Yang Lebih Baik.

بسم الله الرحمن الرحيم



1st picture tu muka Cik Eniey masa first time "Putus Cinta". Nampak buruk and teruk kan kan kan? Penangan kecewa sampaikan tak ada selera nak makan. 2 bulan keadaan jadi macam tu. So hasilnya macam la kat 1st picture tu. Muka cengkung. Badan yang sedia kecil makin susut. Mata lebam dengan eye bag dan bengkak disebabkan air mata plus tak cukup tidur. :)



2nd picture pula bila keadaan dah kembali normal. So time ni masih dalam proses back to normal. Tapi muka still nampak kecengkungan tu. Pernah sekali sampai lecturer programming ku tegur "kenapa awak makin kurus ni? makin kecik saya tengok." :D

But now...


V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

TADAAA !!!



3rd picture menunjukkan yang saya semakin berisi sikit walaupun kenyataanya saya tetap maintain kecil. HAHAHA~ Tapi nampak beza kat muka tu yang dah tak nampak sangat dah kecengkungan tu.


And last but not least, the 4th picture which is the latest picture of me right now. Di ambil before pulang ke Kelantan. Dah ok sikit kan kan kan? Alhamdulillah. Hati makin tenang dan tak sesedih dan seteruk dulu. Thanx a lot to Allah SWT coz always being there for me. Hanya Engkau penyembuh bagi segala "KESAKITAN" ku ini.

p/s : MAY ALLAH SWT BLESS US. ALWAYS... AMEN~


Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

Azza Firza said...

cantikk :D


p/s : blogger kelantan ? jom singgah! http://zaza96.blogspot.com/2011/12/perhatian-blogger-kelantan.html

Cik Eniey said...

@Azza Firza said
thanx dear ! kamooo pn apa kurangnye kan ! heee~ insyaAllah I will visit you back dear. :)

copyright@ctharyani.blogspot.com