Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Monday, November 07, 2011

Time to Focus !

بسم الله الرحمن الرحيم

Mood hari raya dah habis. Sangat sangat enjoy raya korban tahun ni. Perut sentiasa kenyang dari pagi sampai ke malam. hahaha~

1st raya perut di jamu dengan soto ayam, nasi himpit, lontong, nasi hujan panas, nasi minyak and juadah kuih muih yang pelbagai. Memang superb !

So hari ni juadah untuk 2nd raya pula nasi dagang and nasi himpit je. Even tak pandai masak pun at least berani untuk mencuba and tolong orang yang lebih pakar untuk sediakannya. hehehe~ Hari ni juga aku buat koktail buah buahan. Tapi sayangnya strawberry tak ada, so tak rasa kaw sikit la koktail yang di buat tadi.



Now, dah ada kat kolej. Alhamdulillah even raya haji pun still dapat duit raya banyak banyak banyak ! hahaha~ happy giler kot. Rezeki rezeki rezeki. Thanx to mak cik mak cik ku sekalian atas ingatan kamooo. lalala~


salam Aidil Adha buat semua !


p/s : so now, time to focus on presentation about Light Movement Sensor this Wednesday depan Bahagian Pendidikan Tinggi Mara. hope semuanya berjalan dengan lancar. AMIN~

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

copyright@ctharyani.blogspot.com