Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Tuesday, March 15, 2011

Award For My 500th Follower! (^_^)

Assalamualaikum wbt.

View blog tadi terkejut tengok follower dah 500++. Macam tak percaya je. hehehe... Then check kat shoutbox tadi tengok ada seorang blogger ni hantar mesej kat Cik Eniey. Nak tahu siapa?? Meh sini nak kenalkan.


haaa... ambik kau sampai 2 mesej dia hantar. siap minta hadiah tu. huhuhu~~


Ni la blogger yang dimaksudkan, En.wancikgumuzik. Then sekarang ni Cik Eniey baru je lepas siapkan award untuk follower yang ke-500 Cik Eniey ni. Alhamdulillah... Syukran sangat-sangat sebab follower selalu je bertambah dari sehari ke sehari. Ada juga yang sudi nak follow blog Cik Eniey yang tak seberapa ni ye. hehehe~~


ni follower yang ke 500th. bukti tu bukti. hahaha~~


Even blog ni banyak lagi kekuranganya, but I will improve it time to time and keep it up day by day better than before this InsyaAllah. So now, Cik Eniey nak ucapkan special thanks to my lucky 500th follower. Terima kasih ye En.wancikgumuzik sebab sudi jengah and became my follower. And award ni as my appreciation to you for being my 500th follower. Thanks so much once again! So kepada blogger-blogger yang lain, jom la ramai-ramai pakat terjah blog En.wancikgumuzik ni. Blog dia unik and interesting beb! huhuhu~~



buat En.wancikgumuzik, ni kod yang baru di updated!


Kepada rakan-rakan blogger and follower-follower Cik Eniey yang lain juga, Cik Eniey pun nak ucap banyak-banyak terima kasih and give my appreciation to all of you sebab sudi visit, blog Cik Eniey ni, ada yang baca entri Cik Eniey yang ntah apa-apa tu, then ada yang komen-komen and especially yang sudi follow blog Cik Eniey ni, thank you so much sayang-sayang semua! I LOVE U ALL!! hehehe~~

p/s : ni 1st time Cik Eniey buat award tau! komen la sikit. tau la tak elok kan. hehehe~~ sekarang rasa lebih bersemangat untuk terus berblogging. but don't forget to always keep in touch ye! jangan terus senyap menyepi je lepas dah follow tu. opsss!! hehehe~~

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

6 rama-rama hinggap:

Wani said...

wahhh !
tahniah !

Cik Eniey said...

@Wani
thanx dear.. keep in touch ye! :D

wan_cikgumuzik said...

heheheheh... thanks bagi anugerah nihhhh... thanks jugak kat wani.. berbangga sgt2 dapat award nihh taw..!!

Cik Eniey said...

@wan_cikgumuzik
welcome.. slmt brblogging n keep in touch ye! :D

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

untuk folower lain takde ke?? nak jugak!!!

Cik Eniey said...

@NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN..
wah.. ada permintaan ni.. insyaAllah lps ni Cik Eniey wt award utk follower2 Cik Eniey plk ye syg.. juz wait! :D

copyright@ctharyani.blogspot.com