Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Wednesday, March 30, 2011

Assignment Oh Assignment!

Assalamualaikum wbt.

Tengah syok tidur pukul 4 tadi tiba-tiba terkejut dengar suara member-member baru balik kelas pukul 5 duk bising-bising. Tension pun ada. Nak marah pun ada. Tapi tu la nak buat macam mana memang tak boleh nak control dah. (padahal aku pun kadang-kadang sama je macam diaorang tu) hohoho~~

Sebenarnya nak cakap pasal assignment. Untuk semester ni ada 9 assignment semuanya. 4 dah hantar tinggal 5 lagi berbaki. Perghhh... Dalam nak siapkan 5 assignment tu confirm macam-macam dugaan kena hadapi. So sabar je la.


Kelas untuk subjek Project Management dah habis dah untuk semester ni. Sekarang tinggal nak siapkan assignment outcome 3 untuk subjek tu. Tapi assignment yang susah sikit nak siapkan buat masa ni Networking dan Java programmming. Hadoiii... Tapi tu la kalau cakap susah memang susah la jadinya betul tak? Assignment Software Testing pun boleh tahan juga.

Tapi nasib baik hafazan yasin dah settle time minggu ke-2 sesi pembelajaran bermula. Habis semua ayat sekali baca Alhamdulillah... Sekarang duk risau minggu depan ada test hardcore Networking as a outcome 2. Takutnye... Banyak pula tu grade nak kena cover. Stress-stress. Chaiyok-chaiyok Eniey! Aja-aja fighting!


p/s : kawan-kawan semua, doakan Cik Eniey berjaya hadapi semua tu ye. hehehe~~ tak sabarnya nak habis semester ni. tak sabar nak cuti dan tak sabar nak naik semester last untuk semester depan. GOOD LUCK ENIEY!

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

4 rama-rama hinggap:

Alynna said...

all the best eniey!
=)

Cik Eniey said...

@Alynna
thanx Alynna.. hehehe.. penat ni.. :D

cik ziqa said...

gudluck ye eniey ! ;)

Cik Eniey said...

@cik ziqa
thanx dear! hehehe.. ;))

copyright@ctharyani.blogspot.com