Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Saturday, March 19, 2011

600th Follower's Award! (^_^)

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah sekarang blog Cik Eniey dah cecah 600++ follower. Thank you so much kepada semua blogger-blogger yang sudi jenguk blog Cik Eniey yang tak seberapa ni. I'm really appreciate you all guys! Siapa follower ke-600 Cik Eniey tu?? Jom terjah!



tadaaa! ni la follower ke-600, Cik Nikisa Izas


So, kepada follower Cik Eniey yang ke-600 ni, special award just for you. Thanx for being my sweet follower Cik Nikisa Izas. Always keep in touch ye!



Apa lagi kengkawanku sekalian, jom la ramai-ramai pakat terjah blog Nikisa Izas. Blog dia sweet sangat-sangat tau! Tak lupa juga special thanx Cik Eniey buat semua follower-follower yang lain and siapa-siapa je yang sudi menjenguk ke blog ni.

p/s : nanti Cik Eniey bagi special award kat follower-follower blog Cik Eniey yang lain pula ye. just wait and see ye guys! I LOVE U ALL!!


Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

3 rama-rama hinggap:

NikiSa IzAS said...

wow..terharu..dpt awards pula:) tme ksh yea..suka sgt awards tuh:)
keep in touch selalu juga..hehehe..

erleena said...

wahh utgnye rmai follower nieh :)

Cik Eniey said...

@NikiSa IzAS
welcome.. hehehe.. ;))

@erleena
mmg untung sbb follower2 ni bnyk support kte tau! tnpa follower, sape la kte sbg seorg blogger kn?? :)

copyright@ctharyani.blogspot.com