Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Sunday, February 20, 2011

Apa Itu FACEBLOG?? FACEBOOK Ke?? Jom Join!

Assalamualaikum wbt.

Hola! hehehe~~ Seharian Cik Eniey kat UKM Bangi dari subuh sampai la nak masuk waktu maghrib. Cukup-cukup penat tapi still ada mood dan masa untuk update blog tersayang ni. Satu hari tak online macam-macam benda dah jadi kan.

Tadi buka Facebook ternampak ramai duk cerita pasal Faceblog. Kalau tak silap la, Cik Eniey pernah dengar pasal Faceblog ni tapi tak sure apa ke benda tu FACEBLOG. Buka blog pun ramai buat entri pasal FACEBLOG ni. Then bila tekan link yang member-member kat Facebook bagi so Cik Eniey tengok la. Wah, menarik! Tempat mengumpulkan ramai blogger-blogger. Bestnye! Cik Eniey pernah join Geng Blogger dengan Blogger Malaysia je before ni.

Comelnya logo FACEBLOG ni... Cik Eniey suka sangat-sangat warna hot pink! hehehe~~ So kalau U all nak tahu lebih lanjut lagi, boleh tekan gambar kat bawah ni.



Cik Eniey dah join. Korang bila lagi?? Jom la ramai-ramai pakat terjah FACEBLOG ni! Tak rugi tau...:puteh_6:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

3 rama-rama hinggap:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag pun baru daftar nama. Entah lulus ke tak. Keke :P

lemolemo said...

terlalu pink..haha..xbape nak paham la faceblog ni..

Cik Eniey said...

@Puan Besar Shag Yahaya
insyaAllah lulus klu niat kte ikhlas.. hehehe.. ;)

@lemolemo
comel pe pink 2.. hehehe~~ mula2 je x phm.. nnti2 tau la mcm mne kn.. :D

copyright@ctharyani.blogspot.com