Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Monday, January 03, 2011

" My 1st Happy Birthday Giveaway "

Assalamualaikum wbt.

Check shoutbox je tadi nampak 1 chat ni. Miss Ainie ajak Cik Eniey join GA ni.




So GA ni Cik KopokLekor yang anjurkan sempena birthday dia yang akan datang 15 haribulan ni. Jom la ramai2 pakat terjah blog dia and join GA ni! Tak rugi pun kalau join kan. hehehe... Macam biasa, jom kita serbu apa syarat2nya untuk GA kali ni.

1. Follow blog Cik KopokLekor.
(nanti senang tahu pasal update hadiah and update pemenang)

2. Mesti copy banner di atas dan letakkan di entri anda. Banner di atas juga perlu di linkkan ke entriCik KopokLekor. (nak letak kat sidebar pun boleh and entri tak payah panjang2)

3. Tag at least 2 blogger. But the more the merrier right?? (pastikan mereka tahu pasal GA ni)

p/s : tinggal comment dan link entri anda pada comment ye so senang Cik KopokLekor nak jenguk2 semula ke blog anda.


So sekarang Cik Eniey nak tag;


Happy Birthday to U...
Happy Birthday to U...
Happy Birthday to Nurul Izzati...
Happy Birthday to U...



Haaa... Cepat2 tiup lilin ni. kihkihkih...



Nah ambil la hadiah ni dari Cik Eniey. Just for U dear! hehehe..


So untuk Cik KepokLekor, SELAMAT HARI JADI!
May Allah bless U always dear.



Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

kayuburuk said...

cik eniey..
sy kena join jgk ke GA ni??
reply kt my SB k..hehehe..

Cik Eniey said...

nk join ke x nk terpulang.. Aktiviti blogger ni. Blh gak naikkn traffic kt blog. x rugi pn klu join kn? :D

copyright@ctharyani.blogspot.com