Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Tuesday, January 04, 2011

" COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011 "

Assalamualaikum wbt.

Yeayyy!!! Cik Eniey join GA lagi! hehehe... GA kali ni penganjur sendiri yang ajak join. Tak caya?? Meh sini nak buktikan.



Ok sekarang dah percaya?? kihkihkih... CC anjurkan GA ni sempena dengan tahun baru 2011. Even hari ni dah 4 haribulan tapi still dalam mood tahun baru kan?? Sejak Cik Eniey join any contest or GA ni, belum pernah lagi Cik Eniey jumpa penganjur yang buat GA untuk yang non - bloggers ni kn. For sure GA kali ni lain dari yang lain. Sangat hebat la CC! Credit buat CC for GA kali ni. Kamu memang pemurah! hehehe...




So apa lagi, jom kita redah syarat2 untuk GA dari CC ni.

SYARAT2 UNTUK BLOGGER
Blogger

1 - Buat 1 entri bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"
(sertakan picture di atas ni sekali ye)

2 - Jadi follower di blog CC.

3 - 'Like' fan page facebook ColorClickz.

4 - Tag 3 org kawan ye. Lebih ramai pun boleh je. (make sure diaorang tahu diaorang di tag)

5 - Tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entri CC di sini. (jangan lupe pula, nanti CC tak tahu yg anda dah join)


SYARAT2 UNTUK YANG TIADA BLOG
Facebook

1 - 'Like' fan page facebook ColorClickz.

2 - Sila share link di bawah di wall fan page ColorClickz.
http://colorclickz.blogspot.com/2011/01/colorclickz-1st-giveaway-2011.html

3 - Tag kawan facebook anda minimum 3 orang.

Tarikh Tutup
4 February 2011.
(sebarang pindaan tarikh tutup akan dimaklumkan kemudian)

See... Simple je kan syarat2nya. So apa lagi. Jom la ramai2 pakat terjah and join GA CC kat blog dia sekarang. Kita sama2 support GA dia ek!

Sekarang Cik Eniey nak tag blog yang Cik Eniey blogwalking baru kejap tadi.


To CC

Happy New Year!!
May Allah bless U always in this year and for the coming year... (^_^)






Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

3 rama-rama hinggap:

nadiah said...

salam 2011,jom join GA ni...

http://senandunghatiku.blogspot.com/2010/12/new-year-give-away.html

azzey said...

Good luck ye....:)

SizZLing SuZai said...

good luck !! ^^

copyright@ctharyani.blogspot.com