Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, December 31, 2010

Wahhh! Cik Eniey Dapat Award Follower Yang Ke-600

Assalamualaikum wbt.

Yeayyy!! Cik Eniey dapat award lg! Sukanya2!! :dancepanda:Kali ni dapat award daripada En. Syed. So siapa2 yang nak kenal dengan dia jom la pakat2 terjah blog dia ni.:walkturtle:Header blog dia BOMBASTIK la! (saja nak promote header blog En. Syed 2) hahaha~~ Jangan jealous ye...:shadesnail:





ni award yang Cik Eniey dapat dari En. Syed



Cik Eniey dapat award dari dia sebab menjadi follower yang ke-600 En. Syed ni. Hebat tak?? (adeh! perasan la pula) hehehe..:girl_16:Apa2 pun thank you so much ye En. Syed sebab sudi bagi award yang dia sanggup siapkan tengah2 malam buta time orang tengah tidur semata2 nak bagi kat Cik Eniey. Really appreciate it la!:mGelak:

By the way, award tu nice apa! Janji ikhlas n sudi bagi. Lagi bahagia ambil award ni sebab tak perlu buat apa2. Just kena bagi pendapat pasal blog En. Syed je. So kepada blogger2 lain, sila2 la jenguk ke blog En. Syed ni n bagi opinion korang pula pasal blog dia tu.:mKening:

Thanx once again En. Syed!:flowersnail:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

SyedGraphiX said...

wahh, hahaha. thanks ye awk ;)

Cik Eniey said...

thanx 4 da award 2.. :)

copyright@ctharyani.blogspot.com