Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Friday, December 31, 2010

Nadya Bubble Give Away !

Assalamualaikum wbt.


Before ni Cik Eniey tak pernah join apa2 contest or GA daripada mana2 blogger. Tapi bila tengah singgah blog follower2 Cik Eniey, terbaca la 1 entri ni. Rupa2nya Cik Eniey kena tag untuk join GA ni la! hohoho~~ :laughsnail:So apa salahnya kalau join kan?? Tak rugi pun betul tak?? Lagipun ni 1st Ga yang Cik Eniey join setelah 7 bulan berblogging. hehehe.. :sitturtle:


NADYA BUBBLE GIVE AWAY !





Macam biasa kalau nak join apa2 contest or GA mesti ada syarat2 penyertaan kan?


1. Warganegara Malaysia.

2. Mesti ada account blogger / wordpress, kalau tak ada sila sign up sekarang.

3. Wajib follow blog Nayda Bubble.

4. Buat satu entry tentang giveaway ni. Sila sertakan banner giveaway.

5. Tag 2 orang blogger perempuan dan 2 orang blogger lelaki.

6. Sila tinggalkan link kat sini.

Tu je la syarat2nya. Senang kan?? So jom ramai2 pakat terjah blog Nadya Bubble ni.:girl_15:

So sekarang Cik Eniey nak tag kat 2 budak comel;
ERYYN RANNIA
HARYANI

Dan untuk 2 budak Handsome;
FARIDZWAN
BLUE_SOUL

:tareflower:

Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

2 rama-rama hinggap:

Eryyn Rannia said...

wahhh . eryyn d tag ! caya lahh . haha . okok nnty ryn join GA ni ok . macih cik eniey

Cik Eniey said...

welcome dear! jom kte join sama2 eh! :)

copyright@ctharyani.blogspot.com