Right man, wrong time. Wrong man, right time. Good man, wrong words. Bad man (jerk), right words. New man, same old lies. Old man (ex), new lies.

Thursday, October 28, 2010

Hari Yang Mendasyatkan!

Dear Blogie...

WAAAAAAA!! Kad CIMB aku kne telan dgn ATM machine kt Tesco Semenyih td! Giler kentang.......!! Tensionnnyeee~~

Lps beli barang2 yg dh kehabisan stok kt hostel ni td aku pegi la kt ATM tu nk check balance duit ada brape. Bukan nk cucuk duit pn sbb alang2 dh ada kt situ ingt nk tau la duit simpanan tu ada brape. Lgpn CIMB tu aku juz blh pakai time emergency case je. If not mmg haram la nk wt keluar.

Td tergerak hati nk pegi cucuk kt ATM tu gara2 nk check baki. Bila aku nk ambik resit tu, aku bukak purse aku nk masukkn resit tu dlm purse. Then bila aku kalih nk ambik kad CIMB tu aku tgk kad tu masuk balik kt dlm tu. Aku ingtkn machine tu nk aku masukkn no pin balik. Alih2 kt screen tu ckp "SELAMAT DATANG"...

Ape lg, cuak giler la aku bila tekan2 button ATM tu kad aku still tak keluar2. Then akak belakang aku tu ckp kad aku dh kena telan. Serius time tu rasa blur2 je. Rasa mcm org bodoh pn ada gak. Last2 aku col mak aku. Banyak kali col tp mak aku tak jwb2 col tu. Aku dh fed up then aku col ayah aku plk. Line bz la plk. Rupa2nya ayah aku duk luar kawasan sbb tu tak dpt nk reach panggilan tu.


MySpace



Serius time tu rasa mcm nk nangis je. Tp member aku si Dayah tu ckp jgn nangis. Cool2 dulu. Then dia suruh col operator CIMB. Aku pn col la. Banyak kali col tak dapat2 mmg aku fed up giler + tension la. Rasa nk marah pn ada gak. Last2 dpt gak col. B4 aku dpt ckp dgn org yg berkenaan, bnyk kali kot kne tunggu panggilan tu di pass2. Dh nk hilang sabar aku time tu. Last2 operator CIMB tu ckp dia bg aku 2 pilihan samada nk block kad aku tu then wt br or diaorg akan hntr kad aku tu dlm masa 7 hari lps waktu kerja. So bila aku fikir2, aku decided block je kad tu sbb takut jd ape2.

Lps ckp dgn operator tu tiba2 aku rasa lapar giler. Dayah dgn Nisha gelak je, then ajak pegi mkn nasi ayam gemas kt tepi tesco. Ye la time hati tak tenang mmg lupa lapar tu. Time dh rasa lega sikit br la terasa perut belum lg di isi. hehehe..
So skrg tgh usaha nk wt kad br plk. ADOYAI! Satu keje plk. Tu la tak ade keje nk sgt cari keje. Tak cukup2 lg dgn assignment yg bertimbun mintak di wt tu. Sj je cari pasal. ish3.......




ni la ATM yg telan kad aku. rasa nk ketuk2 je ATM ni!



p/s : aku rasa lega sgt2 bila dpt ckp dgn mak td lps mak perasan banyak panggilan dr aku yg dia tak angkat. So nk wt kad baru tu kne cas RM12 la plk. hurmmm... Ape2 je la labu. I LOVE U MAK!!





Thank you for read, like and comment. I Love You Sweetie! :)

3 rama-rama hinggap:

Nisha Nadzri said...

cm kenal je model atm tuuu. .hik3=P

Nisha Nadzri said...

cm knl jah model atm tuh. .hik3 =P

Si BuRuK RuPa said...

ehem2!! sshhhh... hahaha~~

copyright@ctharyani.blogspot.com